ZAAL

Ons verhaal begon 9 jaar geleden toen Equilis, een bedrijf gespecialiseerd in de ontwikkeling van vastgoedprojecten, een project initieerde om een industrieterrein tot een moderne, gezellige, en duurzame ontmoetingsplek te transformeren. Onze zaal, die deel uitmaakt van een groter vastgoedproject en zich tussen de daken van het complex bevindt, werd in eerste instantie als concertzaal ontworpen. Hierdoor zijn de architectuur, akoestiek en het ontwerp onmiskenbaar geschikt voor evenementen.

Het industriële erfgoed van de hoofdstad komt tot uiting in het hedendaagse ontwerp van Art&Build en werd gerealiseerd door BESIX en BPC. Dankzij hun milieuvriendelijke technieken is dit het eerste commerciële complex met een « Excellent » BREEAM-certificaat in Europa.

Daarnaast heeft onze zaal onlangs de titel van favoriete zaal onder evenementenorganisatoren in België gekregen, vooral dankzij de unieke uitstraling, doordachte faciliteiten en grootte.

PRAKTISCHE INFO

De zaal

De zaal bestaat uit:
– 2 panoramische terrassen van samen 1800 vierkante meter en met uitzicht op het kanaal en het Koninklijk Domein van Laken,
– een hoofdzaal van 957 vierkante meter op te delen in 3 zones,
– een ruime en moderne inkomhal met de mogelijkheid onze LED-schermen te gebruiken,
– meerdere bijkomende ruimtes: een vestiaire, een productiebureau, opslagruimtes, cateringruimte, …

Milieubewust

Het gebouw werd enkel met milieuvriendelijke materialen en methoden opgericht en verkreeg een “Excellent”-certificaat van BREEAM (“Een duurzaamheidskeurmerk voor het realiseren van duurzame gebouwen met minimale milieu-impact …ontwikkeld door het Building Research Establishment”). Haar innovatieve en duurzame werking beoogt het beschermen van natuurlijke hulpbronnen en de verbetering van het welzijn van al haar bezoekers.

Techniek en leveranciers

Een technische basiskit is altijd inbegrepen in de zaalhuur (geluid, licht, video). Deze wordt voorzien door onze technische partner: ADC Production.

U bent vrij om te werken met de leveranciers en cateraars van uw keuze.

Toegang

De zaal deelt het gebruik van een publieke ondergrondse parking van 1700 plaatsen met het complex, en heeft een directe toegang via de liften.

Het complex wordt bediend door trams, bussen en de waterbus. Een fietsenparking en een Villo!-station zijn ook ter beschikking. Voor uw leveranciers is een toegang via de laadkaaien voorzien.

TEAM

Dome Eventhall belichaamt ook een compact en professioneel team, dat klaarstaat voor u en zich inzet om u een eersteklas ervaring te bezorgen.
Onze waarden: expertise, passie en behulpzaamheid.

Diégo – Account Manager

Waarschijnlijk uw eerste contactpersoon tijdens de organisatie van uw evenement. Hij beantwoordt uw vragen (per mail of telefoon), verwelkomt u, geeft advies en staat u bij doorheen de gehele organisatie van uw evenement.
Efficiënt, attent en met goede raad.

Boris – Facility Manager

Boris is degene die de zaal als zijn eigen broekzak kent, en nog beter! Een echte expert in veiligheid, onderhoud en preventie. Het terrein is zijn domein. Hi zorgt ervoor dat de zaal wordt onderhouden, verbetert en evolueert… zodat uw
evenementen hier kunnen blijven schitteren.
Zorgzaam, expert, altruïst.

Onze Site Managers

U wordt nooit aan uw lot overgelaten bij ons. Gedurende uw aanwezigheid in onze zaal kunt u rekenen op onze Site Managers om u van raad te voorzien, te helpen, uw vragen te beantwoorden en te verzekeren dat alles soepel verloopt—zowel met betrekking tot uw evenement, als de veiligheid, techniek, en staff. Het is uw betrouwbare partner op D-Day!
Oplossingsgericht, proactief, beschikbaar.

Charlotte – Communication Manager

In de schaduw zorgt Charlotte voor het imago van de Dome, zowel op sociale netwerken als in magazines en online. Haar doel: uw ervaring van contact maken, en informatie vinden of delen te verbeteren. Zij houdt zich ook bezig met verbeteringsprocessen binnen het team en de interne tools, om zo de prestaties van het team continu te maximaliseren en nog meer aan uw behoeften te voldoen.
Nieuwsgierig, communicatief, oog voor detail.

Blijf op de hoogte

Abonneer op onze nieuwsbrief