Nieuwe locatie te huur niet te missen in Brussel : Docks Dome !

Er is een splinternieuwe locatie te huur in Brussel: de Docks Dome. Deze is de ideale zaal te huren voor al uw evenementen. Een huurlocatie met een innovatief design en prachtig terras met een indrukwekkend zicht op de stad Brussel en de tuinen van Laken. Bij het huren van deze locatie geniet je van verschillende voordelen zoals een vrije keuzen in uw leveranciers, een basis technisch pakket, vele parkingplaatsen. Wat catering betreft, hebben wij een lijst met onze 12 favoriete traiteurs. Deze 3000 m² locatie is ideaal voor al uw evenementen.

Bent u op zoek naar de ideale locatie te huur voor uw evenement? Dan heeft Docks Dome heel wat te bieden. De grote locatie onderscheidt zich van anderen dankzij zijn mooie hedendaagse architectuur. Naast een prachtig zicht op de stad Brussel en de tuinen van Laken biedt deze locatie een voor- en achterterras die horen bij de huur. Aan de hand van de grote ramen die op deze geven heeft de Docks Dome een prachtig natuurlijke lichtinval. Ook dankzij hun oog op duurzame ontwikkeling bij het ontwerpen van de Docks Bruxsel winkelcentrum kreeg deze het BREEAM Excellent certificaat.

Om tot de Docks Dome te geraken is de bereikbaarheid ideaal. De auto’s geraken er via de Ring 21 en kunnen genieten van 1700 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is deze locatie makkelijk bereikbaar.

De gasten worden verwelkomd in een grote en prachtige receptie hall die via het voorterras onder een hedendaags afdak te bereiken is. Hier vindt u in een OSB-design welkomsdesk met een vestiaire en lounge gedeelte. Deze zaal in L-vorm biedt voldoende ruimte aan om er zelf een walking dinner te houden.

Bij het huren van de zaal kan u verder ook de gebruikszalen benutten; U vindt hier een zaal geschikt voor traiteurs met elektriciteit -en watervoorzieningen. Vervolgens is er ook een managerbureau, die u eventueel ook als bureau kan gebruiken tijdens het evenement. Met dan ook toiletten en een goederenlift, waar u auto’s in kan vervoeren. Bij deze bent u volledig vrij bij het kiezen van uw traiteur. Wij vragen geen commissie of kurkrecht.

De zaal die u huurt is aan de andere zijde van deze gebruikszalen. Deze zaal is aanpasbaar in drie zones en heeft de capaciteit om 150 tot 1400 gasten te verwelkomen. Er is een standaard technisch pakket aanwezig geleverd door ADC Production met geluid, video en licht. U kunt ook gebruik maken van het podium en scherm van 14 meter op 5,5 meter, met projectors die het scherm verlichten. Er zal steeds een manager ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat u evenement goed verloopt.

Naast al dit leveren we ook inbegrepen in de huur 150 ‘hotel’ stoelen met connector die u kan gebruiken. U kan ander meubilair altijd bijbestellen via onze brochure.

Wij zorgen ervoor dat u bij het huren van deze ruimtes aan bijna niets meer moet denken! Kom de Docks Dome zeker eens bezoeken!