Hier is waarom de Docks Dome de ideale banketzaal is !

De gloednieuwe evenementenzaal Docks Dome heeft nu al eventjes zijn deuren geopend en stelt niet teleur! Naast al wat er te bieden is zoals de 3000 m², de aanpasbare zaal, de panoramische zichten op Brussel en de tuinen van Laken of nog de twee grote terrassen gaan we in dit artikel verder in op een soort evenement. De locatie is ideaal voor alle soorten evenementen en zeker voor een banket.

Indien u een banket wil organiseren is heeft de Docks Dome een ideale banketzaal. Alles wat u nodig hebt voor tijdens uw banket is er aanwezig. Dit start bij een makkelijke bereikbaarheid met het openbaar vervoer en met de auto via de Ring 21. De Docks Bruxsel, het winkelcentrum waarop de Docks Dome zicht bevindt, heeft een totaal aan 1700 parking plaatsen. Vervolgens geraken uw gasten via een lift tot de eigenlijke locatie voor uw banket.

Een 3000 m² ruimte op het dak van het shoppingcenter met twee prachtige terrassen met een indrukwekkend zicht op Brussel en de tuinen van Laken. U kan dus ideaal het voor – en achter terras gebruiken voor om uw banketevenement te vervolledigen.

De banketreceptie kan gebeuren in onze grote receptiezaal waar de uitgenodigden intreden via het voorterras onder een hedendaags afdak. Hier vindt u in een OSB-design welkomsdesk met een vestiaire en lounge gedeelte. Verder in de hoofdgang vindt u aan de ene kant de gebruikszalen. Eerst en vooral vindt u hier een zaal geschikt voor traiteurs met elektriciteit -en watervoorzieningen. Een groot pluspunt aan deze locatie is dat we vrij zijn van catering. Indien u wenst hebben wij een lijst met onze 12 favoriete traiteurs waar u uit kan kiezen.

Vervolgens is er ook een managerbureau, die u eventueel ook als bureau kan gebruiken tijdens het evenement. Uiteraard zijn hier ook toiletten aanwezig met ten slotte een goederenlift, makkelijk om al uw meubilair te vervoeren. Er zijn evenals twee grote deuren die tot de banketzaal brengen, wat het vervoeren van uw meubilair ook vergemakkelijkt.

Aan de andere zijde van dezelfde hoofdgang vindt u de banketzaal. Voor uw banket hebt u een totale capaciteit van 800 personen in zittend diner. Er is evenals een standaard technisch pakket aanwezig geleverd door ADC Production met geluid, video en licht. U kunt ook gebruik maken van het podium en scherm van 14 meter op 5,5 meter, met projectors die het scherm verlichten voor een speech of optreden tijdens uw banket. Er zal steeds een manager ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat u evenement goed verloopt.

Indien u een kleiner banket organiseert kunt u de ruimte aanpassen tot drie verschillende zones. U kan in de ene zone bijvoorbeeld uw award uitreiking laten plaatsnemen, of uw zittend diner en in de andere zone overschakelen naar een dansavond of een concertje.

De Docks Dome is ideaal voor een grote en gezellige banketzaal. Het is gekleed met blauwe gordijnen en heeft toegang tot het terras. Uw gasten zeker en vast tevreden zijn! Ten slotte bieden wij een nieuwe locatie aan, dat uw uitgenodigden nog niet zullen hebben gezien en vast indrukwekkend zullen vinden.