Een buitengewone avond georkestreerd door Panache Events in Docks Dome.

Het agentschap Panache Event werd uitgekozen voor het organiseren van deze evenement in Docks Dome. Hier enkele knapperige details gebruikt voor hun decoratie die een groot succes had.

Een donkerpaarse stemming werd gecreëerd door de lichtgevende optochten die de zalen doorkruiste. Een enorme discobal hing boven de bar die de lichten van de projector reflecteerden. Een idee die heel wat opriep bij de stijl van de avond namelijk de krankzinnigheid van Studio 54. De bar werd gehouden door ‘Bar d’un Soir’.

We hielden heel veel van de gouden details die een beetje overal terug te vinden was! In de zaal, de decoratie op de tafels maar ook op het terras en de impressionante gouden bar, geassorteerd met hoge stoelen die ook goud waren.

Een ontspanningshoekje, gedecoreerd in de sixties met een donkerblauwe zetel en planten was een perfecte combinatie met de paarse stemming in de zaal.

Op het programma, een bar die zich op het terras stond samen met een lounge zetel waar de gasten hun cocktail rustig hebben kunnen drinken gevolgd door een verfijnd en chique diner. Nu we het ook over hebben, heeft de cateraar Great een geweldig werk uitgevoerd. Om deze geweldig avond af te sluiten was er een wilde danspartij, gogo dansers en een vuurspektakel.