Docks Dome, de nieuwe generatie van zalen te huur!

Docks Dome is zonder twijfel DE zaal die u moet huren bij het organiseren van een evenement: zijn capaciteit, zijn oppervlakte, zijn terrassen, zijn architectuur, zijn modulariteit… U zult verschieten van wat deze zaal u kan aanbieden!

Ontdek Docks Dome, zijn nieuwe zalen zijn te huur voor het verwelkomen van evenementen op het dak van de shopping district Docks Bruxsel! Met zijn 3000m2 evenementen ruimte, waarvan 1500m2 terrassen, biedt Docks Dome een fantastisch uitzicht op Brussel en de tuinen van Laken. Het is de ideale plek voor conferenties, seminaries, presentaties, productlanceringen, walking dinners, gala-avonden, awards, personeelsfeesten of ook nog privéfeesten! Alles is mogelijk in Docks Dome.

De unieke architectuur met een innovatief ontwerp maakt Docks Dome een van de modernste zalen in Brussel. De indrukwekkende zinken koepel is adembenemend. Naast een spectaculair gebouw is het ook een groen gebouw! Docks Dome streeft naar respect voor de planeet door het BREEAM-certificaat van uitmuntendheid te behalen.

Inderdaad, zijn modulaire ruimtes die zich aanpassen aan elke evenement zijn makkelijk te huren. Nachtblauw fluwelen gordijnen verdelen de ruimte in een, twee of drie verschillende zones, afhankelijk van de gebeurtenis. Een onthaalruimte en een grote doorgang zijn de perfecte plaats voor een cocktail en het begin van de festiviteiten. Deze zaal te huur biedt plaats aan 150 tot 1400 gasten! Het is mogelijk om tijdens het evenement te genieten van het daglicht, dankzij de ramen die uitkijken op de achter terrassen.

Docks Dome vergemakkelijkt de organisatie van uw evenement, dankzij de technische kit vooraf geïnstalleerd door ADC Production: licht, geluid, overheadprojector en een gigantisch scherm van 14 meter lang! Deze zaalverhuur omvat ook een podium en een vestiaire inclusief 800 hangers.