Docks Dome had het genoegen om de jaarpresenatie van het befaamde bedrijf SBS Belgium te ontvangen.

 

De Dome werd volledig getransformeerd in een gigantisch festival decor met meer dan 600 personen aanwezig in een rustig en feestelijke klimaat. De gasten konden onmiddellijk genieten van de vriendelijke sfeer in de parking door dat er aan de ingang een Dj werd geplaatst. Evenals in de lobby, waar de menigte in de rij achter barrières geparkeerd stond om hun festival armbanden op te halen en de arena te betreden. We hebben zelf gehoord dat liften werden omgevormd in een discotheek!

De primaire zaal werd omgevormd in een concert scène. De muren waren versierd met streamers ; de lichten projecteerden felle kleuren en natuurlijk was de muziek er om de gasten te motiveren. Aan de kant van de zaal, was food-truck en bars aanwezig en lieten de gasten toe om te eten.

De avond werd geanimeerd door de beroemde presentatoren van de show “Call Boy” die het programma van SBS (serie, sport, documentaire, …)  hebben gepromoot en bekende personality zoals Gert Verhulst, Gilles De Coster, Erik Van Looy, James Cooke, Wim Opbrouck, Annelien Coorevits, Karen Damen, Goedele Liekens… die aanwezig waren.

De receptie werd afgesloten met verschillende choreografieën van “dancing with the stars”. Bij de uitgang kregen de gasten T-shirts, tassen… aangeboden met de afbeelding van hun favoriete show.

Docks Dome wist dankzij zijn oppervlakte en 3000 m2, het evenement onvergetelijk te maken zoals het imago van een festival.