De ideale receptiezaal voor uw evenement in Docks Dome !

De fabuleuze receptiezaal van Docks Dome heeft heel wat te bieden voor uw evenement. Een oppervlakte van 300 m² binnen deze locatie waar u uw creativiteit mooi kan laten gaan. Recepties, walking dinners, lounge, logoprojectie, vestiaire en dergelijke. Als extra hebt u aan beide kanten een prachtig zicht op Brussel en de tuinen van Laken met een natuurlijke belichting!

Een ander prachtig deel van de Docks Dome is de receptieruimte. Het is het eerste dat uw gasten zien en meteen indrukwekkend! Het receptiegedeelte met haar 300m² grote ruimte biedt u veel mogelijkheden voor een aangename receptie, wat ook een belangrijk aspect is voor uw evenement aangezien dit het eerste is dat uw gasten meemaken of zien. De ruimte is in een L-vorm verdeeld rond de hoofdzaal. De uitgenodigden wandelen eerst langs het voorterras met een prachtig zicht op Brussel doorheen een bedekt afdak. Vervolgens komen ze toe in de receptiezaal met een hedendaagse OSB-design. Hier is er een vestiaire aanwezig en een welkom desk. Aan de welkom desk hebt u de mogelijkheid een duidelijk zicht te creëren voor uw merk zoals bijvoorbeeld een groot bord plaatsen voor uw badges of uw logo te projecteren. De ruimte biedt voldoende plaats aan om een walking dinner te houden of een lounge te plaatsen. U kan uw creativiteit volledig laten gaan! Een leuke ‘touch’ is ook het feit dat men in de gang naar de deuren van de hoofdzaal, iets kan projecteren op de deuren en er meubilair naast kan plaatsen. Zodoende als u de zaal in drie delen verdeelt, dat elke deur een bepaald thema kan bevatten. De gang is verdeeld in een wit en zwarte kant. De witte kant is voor al wat te maken heeft met de hoofdzaal en de zwarte muren zijn alle gebruikszalen zoals de toiletten, cateringruimte, bureau van de regisseurs… In deze receptiegang vindt ook u aan beide kanten grote ramen die zorgen voor een prachtig natuurlijk licht en een uitkijkpunt op de stad en de tuinen van Laken.

Geef meteen bij de start van uw evenement een indrukwekkend gevoel aan u gasten dankzij de prachtige receptiezaal van Docks Dome!