Aanmoedigen prospect voor de vereniging vzw Ngangi, drager van een bijzonder project.

“Onze hersenen onthouden slechts twee dingen over een event: de emotionele pik en het einde.”

Wij kunnen u verzekeren dat na deze gelegenheid, deze twee herinneringen in de gedachten van de deelnemers bleven!

We trilden met het publiek voor de gala-avond van vzw Ngangi die plaatsvond in Docks Dome. Deze opmerkelijke event had tot doel geld te verwerven om studiebeurzen te betalen aan studenten die in Goma en Democratische Republiek van Congo wonen. Een actie die onder vele anderen georganiseerd wordt door de vereniging, in België, om de werkloosheid in Goma te bestrijden en een betere toekomst aan te bieden.

Het is een belangrijke gebeurtenis waarbij vzw Ngangi al hun moeite hebben gezet voor een goed verloop van de avond. Meer dan het decor, of het diner, was er de sfeer die het verschil heeft gemaakt. Een ongelooflijke waanzin greep de hele zaal aan het begin van het concert. En het is zonder verrassing dat de gasten ontvankelijk waren bij het verwerven van de fondsen. Een groot deel van de gasten waren zelf studenten. Er waren ongeveer 900 deelnemers die bereid waren om zich voor de actie in te zetten. Deze grote interesse voor het evenement laat toe om grote middelen in te zetten: restauratie, animatie, decoratie. Deze ongelooflijk mise en scène werd vereeuwigd door Julien Bouillot, die de opnamen maakte. Hij heeft het bruisende moment perfect getranscribeerd.

De cateraar Rocket had die avond een grote maattest: het verzekeren van de bediening aan tafel voor 400 personen. Een prestatie die op twee punten zeer bevredigd was, een onberispelijk werk en zorgvuldige gerechten.

Docks Dome met zijn 3000 m² en zijn moderne stijl, voldoet aan al uw evenementen. Deze exclusieve plek rechtvaardigt een groot buitenterrein (twee panoramische terrassen) en een hoog elektrisch vermogen. Het is onvermijdelijk dat je niet verliefd wordt op zijn design. En wat als u eindelijk had wat u zocht?