Het bedrijf Alphabet, opgericht in 1997, is wereldleider op het gebied van zakelijke mobiliteit. Ze vertrouwde het team van Everpresent Events de organisatie van haar jaarlijkse ceremonie toe. Sinds 1991 wordt tijdens de “Lease Car of the Year” verkiezing de lease-auto van het jaar gekozen. Dit jaar kwamen de 300 gasten rechtstreeks vanuit de autowereld in onze evenementenzaal terecht.

De jury bestond uit klanten en specialisten van Alphabet, en journalisten uit het veld. Zij hadden als doel om in verschillende categorieën een winaar te kiezen. Ze inspecteerden de details van alle auto’s grondig om zo de beste te kiezen. De Belgische winnaar van dit jaar heeft een prijs gekregen voor zijn potentieel als bedrijfswagen.

Een blauwe loper met de kleuren van Alphabet lag uit voor de genodigden, en deze leidde hen naar de welkomstmuur. Hier konden zij hun eigen naambadges terugvinden. Ze werden begroet door hostessen in witte jurken en pruiken van kort, blond haar: een knipoog naar het zotte vervolg van de avond en de verrassing die hen wachtte.

Hierna ging de verkiezing van start. De aanwezige lampen konden de sfeer van de avond precies overbrengen, een genoegen voor de organisatoren. De verlichting werd bovendien aangezet door een Marilyn Monroe look-a-like!

Cateraar J&M liet de gasten amuses proeven, welke werden gevolgd door grote schalen paella. Op ditzelfde moment ontdekten de gasten de vele auto’s die in de zaal aanwezig waren, zoals de Volvo XC40: grote winnaar van de ceremonie!

Docks Dome onderscheidt zich door de vele creatieve opties die ze biedt, en door de mogelijkheid zich volledig aan de wensen van de klant aan te passen. Zo kunnen uw gasten zeker een onvergetelijke avond beleven!