Al meer dan 20 jaar heeft Fast Retail zich ontwikkeld als een bureau dat gespecialiseerd is in communicatie in distributienetwerken.

Bovendien heeft dit bureau zeer goede beslissingen genomen, zoals de Docks Dome kiezen om zijn jaarlijkse evenement te organiseren. Op het programma: een conferentie met een quiz, een maaltijd in éen gezet door de cateraar Grimod en om het evenement te sluiten, konden de gasten genieten van een dansfeest.

De ruimte waren georganiseerd in twee zones. De eerste zone verwelkomde 650 mensen in een theatrale omgeving. Onze blackbox heeft naast de licht games de gasten verrast. Het tweede zone was het voor de  cateraar en het deel “dansfeest” van het evenement. Het opzetten van het licht van een groene kleur, tonisch en het belichamen van de vitaliteit was in staat om de toon van de avond te zetten. Toegevoegd aan deze is een florale decoratie en amberkleurige LED-lampen die de sfeer hebben gecreëerd die verwacht werd door de organisatoren.

Het team Docks Dome is altijd aanwezig en beschikbaar om u te helpen en u te adviseren bij uw inspanningen en uw wensen. Op evenementen met een groot aantal gasten is ook een openbare ondergrondse parkeergarage van 1700 plaatsen beschikbaar.