Docks Dome is vereerd gekozen te zijn als ideale locatie voor het jaarlijkse evenement van de 160 klanten van het eeuwenoude bedrijf Saint-Gobain: wereldwijde marktleider op het gebied van duurzame leefomgevingen.

Op het avondprogramma stond een presentatie waarin de genodigden werden bedankt voor hun vertrouwen, hun aanwezigheid en trouw, en waarin de bereikte doelstellingen werden aangehaald. In een ander deel van de zaal bevonden zich 4 iglo-vormige opblaaskoepels in de vier hoeken, waarin workshops en groepsessies werden gehouden.

QuickSpace is onze ervaren partner op het gebeid van opblaaskoepels, die voor verschillende doeleinde gebruikt kunnen worden. Er kunnen bijvoorbeeld verschillende workshops mee georganiseerd worden wanneer uw groep zich wilt onderverdelen.

Tijdens dit jaarlijkse evenement werden de genodigden omringd door een warm decor met een nadruk op roodkleuren, nauwlettend voorbereid door evenementenbureau TBWA: Magma Agency.

TBWA behoort tot de 10 beste reclamebureaus in de wereld, en hebben van meerdere onderscheidingen ontvangen van de grote beurzen en award shows waaronder Cannes Lions, D&AD, Clios, Effies, Webbys en zelfs de Emmy’s. Het wereldwijd bekende bedrijf had voor dit jaarlijkse evenement al hun creatieve ideeën verwerkt in verschillende activiteiten.

De genodigden kregen ook de kans om allerhande delicatessen te proeven van de traiteur Food Lovers, een “selfmade” cateraar die actief is sinds 2012.