Dit event staat bekend als een van de prestigieuze nieuwjaarsrecepties in de Belgische automobiele sector.

Elk jaar wordt er gezocht naar een leuke, originele en mooi locatie. Dit jaar mocht Docks Dome de 22e“Fleet Manager of the year” verwelkomen.

Jaarlijks krijgen de lezer van het Fleet magazine en 800 vooraanstaande spelers de opportuniteit om te stemmen voor de “Fleet Manager of the year”. Deze prijs gaat naar de man of vrouw die beschouwd word als meest verdienstelijke persoon binnen de fleet sector.

Naast deze prestigieuze prijs zijn er ook andere prijzen overhandigd voor de meest verkochte wagen, fleetwagen in België, de Best Selling Cars enzovoort. De Fleet Mobility Manager of the Year wordt dan weer beloond voor zijn totaalaanpak rond vlootbeheer en mobiliteit.

De volledige organisatie van het event werd verzorgt door Effective Media. Vele vertrouwde gezichten en topmensen binnen deze sector, zoals General Managers, Commercieel

Directeurs, Fleet Managers, Marketing Directeurs en aanverwante spelers uit de

Belgische automobielsector, waren aanwezig op dit prachtige event.

Bij ontvangst kregen alle gasten een glas bubbels aangeboden en de mogelijkheid tot networking. Daarna ging de presentatie rond de awards van start, alle winnaars werden beloond voor hun welverdiende inspanningen. Tijdens de award show genoten  de gasten van een gastronomisch diner verzorgd door Diner Privé.