Omvorm de Docks Dome tot uw perfecte vergaderzaal!

Op zoek naar de ideaal uitgeruste vergaderzaal voor uw bedrijf? U hebt bijvoorbeeld vergaderingen met smartphones met gebruik van Cloud technologie of u hebt een tijdelijke plaats nodig voor een vergadering hier en daar, een plaats voor interviews, seminaries of workshop…. We beschikken precies over wat u nodig hebt en kunnen aan al uw wensen voldoen.

We bieden een locatie van 3000 m² aan, de Docks Dome. Deze heeft een capaciteit van 150 tot 1400 personen. De locatie is makkelijk bereikbaar met talrijke openbaar vervoer zoals trein, bus, tram of boot en met de auto via de Ring 21. Met deze is er een ondergrondse parking beschikbaar met 1700 parkeerplaatsen.

Naast deze praktische zaken zult u zeker en vast indruk maken op uw gasten met de locatie op zich. Deze is gesitueerd op het dak van het shopping district Docks Bruxsel en biedt een adembenemend zicht over de stad Brussel en de tuinen van het Koninklijk Paleis van Laken.

Voor uw vergadering is de zaal aanpasbaar in drie delen (a, b en c) dankzij de grote fluweelblauwe gordijnen, met welke u de zaal kan verdelen. Zo kan u bijvoorbeeld uw vergadering in meerdere delen houden en als slot de zaal aanpassen tot één geheel, waar u dan eventueel een receptie of walking dinner kan houden.

Bij de huur van de zaal kunt u genieten van een tal van faciliteiten. Zo is er een basis technisch pakket aanwezig, geleverd door ADC, met geluid, audio en licht. U kunt ook gebruik maken van het podium en scherm van 14- op 5,5 meter, met projectors. De projectors kunnen aangepast worden volgens uw noden! U kan deze programmeren met belichting op het podium of naar verschillende plekken toe. Er zal hierbij steeds een manager ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat uw evenement goed verloopt.

Indien u het wenst, kunnen we het nodige meubilair leveren voor uw meeting. Dit kan gaan van tafels tot stoelen, borden en dergelijke. Aarzel niet om onze brochure aan te vragen en ons aanbod te ontdekken!

In het geval dat u een cateraar wenst tijdens uw professionele bijeenkomst bent u volledig vrij bij het kiezen van deze. Wij vragen geen commissie of kurkrecht.

Aarzel zeker niet om onze zalen te bezoeken en uw creativiteit te laten gaan voor welke vergadering ook! Contacteer ons om een datum te vinden en te reserveren, het team van de Docks Dome helpt u met plezier bij het organiseren van uw vergadering.