Nieuwe evenementenzaal Docks Dome in het hartje van Brussel!

De nieuwe evenementenzaal Docks Dome is de ideale locatie voor al uw evenementen. Dit dankzij zijn innovatieve design, grootheid en prachtig terras met panoramisch zicht op Brussel en de tuinen van Laken. Een ander pluspunt is het feit dat er geen kurkrecht of commissie wordt gevraagd. U bent ook volledig vrij in het kiezen van uw leveranciers! Met zijn 3000 m², moduleerbare zalen, voor – en achterterras enzovoort, zijn alle soorten evenementen haalbaar!

De 3000 m² grote locatie onderscheidt zich volledig van anderen dankzij zijn hedendaagse architectuur. U kan genieten van een prachtig zicht op het centrum aan de ene kant en aan de andere kant een zicht op de tuinen van Laken. U kan dus ideaal het voor – en achter terras gebruiken voor om het even welk evenement. Dankzij de grote ramen die op deze geven heeft de Docks Dome een prachtig natuurlijke lichtinval. Ook dankzij hun oog op duurzame ontwikkeling bij het ontwerpen van de Docks Bruxsel winkelcentrum kreeg deze het BREEAM Excellent certificaat.

De uitgenodigden treden de Docks Dome in via het voorterras onder een hedendaags afdak dat brengt naar de receptiezaal. Hier vindt u in een OSB-design welkomsdesk met een vestiaire en lounge gedeelte. Deze zaal in L-vorm biedt voldoende ruimte aan om er zelf een walking dinner te houden.

Verder in de hoofdgang vindt u aan de ene kant de gebruikszalen. Eerst en vooral vindt u hier een zaal geschikt voor traiteurs met elektriciteit -en watervoorzieningen. Vervolgens is er ook een managerbureau, die u eventueel ook als bureau kan gebruiken tijdens het evenement. Uiteraard zijn hier ook toiletten aanwezig met ten slotte een goederenlift, waar u auto’s in kan vervoeren.

Aan de andere zijde van dezelfde hoofdgang vindt u de effectieve evenementenzaal. In deze grote zaal met de capaciteit om 150 tot 1400 gasten te verwelkomen. Er is een standaard technisch pakket aanwezig geleverd door ADC Production met geluid, video en licht. U kunt ook gebruik maken van het podium en scherm van 14 meter op 5,5 meter, met projectors die het scherm verlichten. Er zal steeds een manager ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat u evenement goed verloopt. Deze zaal is evenals volledig moduleerbaar volgens uw wensen. Dankzij de fluweel blauwe gordijnen hebt u de mogelijkheid de zaal in drie zones te delen, een grote troef voor deze locatie. U kan uw conferentie in het ene deel houden en in het ander deel uw walking dinner.

Een laatste troef van deze locatie is het feit dat deze dichtbij het centrum gelegen is. Deze is makkelijk bereikbaar met bus, tram, trein… Voor auto’s is het via de Ring 21 bereikbaar en er is een ondergrondse parking met 1700 plaatsen.
Het is met groot succes dat deze nieuwe evenementenzaal opende in ons geliefde Brussel. Kies voor de Docks Dome zodoende u een geslaagd evenement kan organiseren op een prachtige en nieuwe locatie voor uw gasten! Laat uw creativiteit volledig vrij in deze nieuwe evenementenzaal!