DOCKS DOME, EEN NIEUWE EVENEMENTENLOCATIE IN BRUSSEL VOOR UW GEKSTE IDEEËN !

Het Wild Gallery-team verheugt zich met de aankondiging van een nieuwe en exceptionele evenementenzaal voor de maand mei. Het is op het dak van de shopping district Docks Bruxsel dat deze nieuwe evenementenzaal Docks Dome is bevestigd.

Laat je fantasie los met deze 3000m² unieke ruimte. Een grote zaal met 3 moduleerbare zones (a,b,c) zal je de kans geven om je ideeën tot realisatie te brengen. Maak gebruik van de 1500m² panoramische terrassen met een adembenemend uitzicht op het Warandepark om je gasten een onvergetelijke dag te doen beleven. Dit gebouw met zijn gulle rondingen is de perfecte achtergrond voor je privé- en bedrijfsevenementen.

Dit bouwwerk kan 150 tot 1400 gasten verwelkomen en is geschikt voor allerlei types evenementen: meetings, seminaries, conferenties, presentaties, cocktailparty’s, walking diners, projecties, concerten en nog meer.

Met een hoogte van 10 meter bedekt door nachtblauwe ophangingen, geeft deze zaal je de opportuniteit om je gasten in een unieke sfeer te gooien. Achter zijn sculpturale architectuur en zijn design verstopt zich een buitengewone evenementenlocatie. Projecteer je fantasie op het zink koepel en verblind je gasten met de mooiste beelden.

Dichtbij het domein van Laeken, het station van Schaarbeek en de Ring (afrit 21), is Docks Dome ideaal gelegen en makkelijk bereikbaar met voertuig of het openbaar vervoer. Een publieke parking van 1700 plaatsen met lift geeft een directe toegang tot de zaal.

Wees de eerste en biedt een uniek evenement aan je gasten.
Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Docks Dome
Lambermontlaan 1
B-1000 Brussel – België
info@docksdome.be
Tel: +32 486 43 43 23

Nathalie Kockaerts
Development & Event Manager
nathalie.kockaerts@docksdome.be
Tel: +32 486 43 43 32