Een avond gevuld met tropische sferen en cocktails

EY is één van de grootste “professional services firms” wereldwijd. Voor hun personeelsfeest huurden zij de gehele evenementzaal van Docks Dome af.

De zaal werd voor het thema “Summer Party” perfect versierd: van planten die boven de bar hingen tot de vegetatie die doorheen de zaal voor een groene touchzorgden. Dit alles werd omringd door een geel-groene verlichting, wat de exotische sfeer compleet maakte. Bij de ontvangst werd men verwelkomd door een levensgrote sticker met zicht op een strand, waarvoor de genodigden konden poseren voor foto’s die hen op een onbewoond eiland waanden. DJ Pepe Luv Waxdroeg bij aan de creatie van warme sferen door zijn vurige hits.

De 650 aanwezigen woonden een speech bij van de CEO, gevolgd door een walking dinner dat werd voorbereid door Chef Chez Soi en een spannende dance party. Onze technische partner ADC Production werkte nauw samen met ASP Group en zij verzorgden de verlichting en het audiovisuele aspect van de avond. Samen verzekerden zij dat het evenement op zijn beste mogelijk manier werd uitgevoerd.

Door een capaciteit van 1400 genodigden en een ruime zaal zonder pilaren, kon Docks Dome al deze gasten verwelkomen en hen laten genieten van een levendig decor—de foto’s hiervan kunt u op onze website vinden!