Docks Dome : De must voor al uw evenementen in Brussel

Docks Dome biedt de ideale karakteristieken aan voor uw evenement. Dit dankzij zijn design, grootheid en de vele pluspunten zoals het terras met zicht op de stad en zijn flexibele aanpassingen naar uw gewenste kleuren of logo. Op deze perfecte locatie zijn alle soorten evenementen haalbaar.

De Docks Dome is de droomlocatie voor al uw soorten evenementen. Voor seminaries tot concerten, maar ook vergaderingen, diners en andere gebeurtenissen zal deze 3000 m² u zeker en vast verleiden. Indien u een receptie wenst te houden, salon, congres of zelf prijsuitreikingen, Docks Dome is tot uw beschikking.

Dankzij zijn hedendaagse architectuur, onderscheidt deze plek zich van alle andere evenementenlocaties. Het is met een indrukwekkend design, de nieuwe evenementenhal in Brussel. Een sterktepunt zijn de terrassen die op de stad van Brussel geven. Aan de ene kant hebt u een zicht op het centrum en aan de andere kant een heel ander zicht op de tuinen van Laken. De zaal is evenals in het interieur prachtig en aangenaam dankzij de natuurlijke lichtinval doorheen de grote ramen.

U kan dus ideaal voor het terras kiezen voor uw evenement dat voldoende plaats te bieden heeft voor het even welk soort evenement. Dat het nu voor een live cooking is, barbecue of receptie met tenten, het is allemaal mogelijk.

Bij het intreden van de Docks Dome vindt u eerst en vooral een welkom desk met vestiaires en een lounge gedeelte. Verder in deze 4 meter brede straat zijn de faciliteiten en de meerdere deuren naar de effectieve hoofdzaal. In deze zaal vindt u een standaard technisch pakket geleverd door ADC Production met geluid, video en licht. U kunt ook gebruik maken van het podium en scherm van 14 meter op 5,5 meter, met projectors die het scherm verlichten. Een technicus zal steeds ter plaatse zijn om ervoor te zorgen dat u evenement goed verloopt.

De hoofdzaal is volledig aanpasbaar volgens uw wensen. Er zijn feluweelblauwe gordijnen aanwezig die u de mogelijkheid geven de zaal in verschillende delen te verdelen, wat een grote troef is voor de zaal. Laat uw verbeelding en creativiteit gaan in onze 10 meter hoge zaal bedekt met gladde beton en zijn capaciteit tot 1400 personen! Ons team is er aanwezig om u te adviseren gedurende het ontwerp van uw evenement. Bij deze zijn we volledig vrij van traiteur, we vragen geen commissie en kurkgeld.

Ten slotte is deze zaal dichtbij het centrum gelegen en aan de rand van het kanaal. Deze is een toevoeging op het dak van het shoppingcentrum Docks Bruxsel en is makkelijk bereikbaar met bus, tram, trein… Docks Dome biedt ook een ondergrondse parking aan met 1700 plaatsen.