Alphacredit: De allereerste gast van Docks Dome

Alphacredit koos voor hun 25everjaardagsfeest de splinternieuwe evenementenhal Docks Dome. Alphacredit maakte van deze gelegenheid gebruik alle medewerkers te bedanken, daarnaast bedankten ze ook de leveranciers, klanten en zakenpartners.

Met meer dan 600 genodigde voor deze fantastische avond werd dit eerste event in Docks Dome een groot succes. Een echte uitdaging voor AlphaCredit, en Profirst International, het bureau dat dit evenement organiseerde.

Via de liften vanuit de parking of de gelijkvloers kwamen de gasten aan op het terras. Vele gasten waren overdonderd door de unieke architectuur van de Dome. Onder een overdekt wandel pad konden de gasten rustig wandelen naar de welkomhal. Hier kregen ze hun badges van de gastvrouwen. Daarna werden de genodigden begeleid naar de laatste zone, zodat ze daar konden genieten van een welkomdrankje op het terras achteraan de Dome. Met uitzicht op de serre van het Kasteel van Laken werd dit een adembenemende receptie.

Door de aanpasbare ruimtes van DocksDome, kon AlphaCredit de rest van de organisatie nog als een verrassing houden. Achter de blauwe velvet doeken bevond zich namelijk de set-up voor de conferentie. Met het 14 meter brede scherm was dit geschikt voor een geweldige presentatie van AlphaCredit’s CEO.

Vervolgens werden de gasten verwend door de gastronomische kunsten van traiteur Léonard. Terwijl de genodigden genoten van het heerlijke buffet, transformeerde het hele team de conferentiezaal in een concertzaal, dit was mogelijk door alweer de zaal af te sluiten met de blauwe velvet doeken. Bij het vallen van het doek werden de gasten van hun sokken geblazen, dit hadden ze niet zien aankomen.

Het feest was los gebroken! Een liveband zorgden voor geweldige muziek gedurende avond. Achteraf werd de avond afgesloten met een DJ set.

De 25steverjaardag van AlphaCredit was zeker en vast een groot succes. En ook voor het allereerste event bij Docks Dome kon dit tellen.

Namens het hele Docks Dome team willen we graag AlphaCredit bedanken voor het verkiezen van onze zaal, we hopen je graag later nog eens te verwelkomen. En natuurlijk ook Profirst International voor de fanatische organisatie van dit event!