Yuki: Software Innovatie en Inspiratiebeurs

Onlangs koos Yuki voor Docks Dome Event Hall, de revolutionaire evenementenzaal in Brussel, voor de eerste editie van het Yuki Moves-evenement. Yuki groeide afgelopen drie jaar van een enthousiaste start-up naar een gerespecteerd bedrijf, zonder haar enthousiasme te verliezen. Het is een boekhoudplatform dat ondernemers en accountants
samenbrengt, en dit 100% in de cloud.

Het doel van het evenement was om ondernemers, zelfstandigen en partners te inspireren en motiveren, om hun ‘goesting’ te doen krijgen om aan de slag te gaan. Hoe?

● Motiverende keynote sprekers die het podium én het publiek inpalmden
● Nieuwe werkmethoden en technologieën voor elke sector live gedemonstreerd op het imposante scherm
● Gedachten en visies met elkaar uitwisselen, nieuwe klanten ondernemers ontmoeten tijdens het netwerkmoment

Doorheen de presentaties konden de deelnemers volop genieten van enkele hapjes en drankjes, heerlijk bereid door Silverspoon Catering.

Voor Yuki was dit event een ware ontdekkingsreis, het was namelijk de eerste keer dat ze een evenement van deze omvang organiseerden. Eerste keer of niet, het was een groot
succes. Voor de organisatie van het evenement, had Yuki beroep gedaan op het evenementenbureau Sylvester Productions.

Alle aanwezigen waren het erover eens: Yuki Moves 2018 is geslaagd. Het enthousiasme en de passie spatten van de Docks Dome Event Hall af en de aanwezigen waren onder de indruk van de nieuwste technologieën en methodes die worden toegepast in de boekhoudsector.

Wenst u net zoals Yuki uw netwerkevenement of ander evenement te organiseren bij Dock Dome Event Hall, helpen we u graag verder. Aarzel niet om met ons contact op te nemen via volgend nummer: +32486434333.